Preskočiť na obsah
Home » Požiar rodinného domu vo Vajnoroch

Požiar rodinného domu vo Vajnoroch

Dnes o 17:14 hod., sme boli vyslaní Operačným strediskom k požiaru rodinného domu vo Vajnoroch. Po príchode našej jednotky sme príslušníkom HaZZ pomáhali s vynášaním zhorených vecí, z požiarom zasiahnutého domu. Členovia zasahovali s použitím ADP (autonómnych dýchacích prístrojov)

Foto: HaZZ, DHZO Ivanka pri Dunaji

Bratislavskí hasiči boli včera krátko pred 17.00 hod. privolaní na Roľnícku ulicu v Bratislave, mestská časť Vajnory, kde bol nahlásený výbuch a následný požiar rodinného domu.
Hasiči po príjazde na miesto udalosti začali s likvidáciou požiaru a po vykonaní prieskumu vyniesli z domu dve propánbutánové fľaše.
Zasahujúci hasiči zároveň ochladzovali stenu vedľajšej budovy a zalievali skryté ohniská požiaru. V dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorá sa v čase príchodu hasičov nachádzala mimo domu a do opatery si ju prevzala posádka sanitného automobilu hasičskej a záchrannej služby.
Pri udalosti zasahovalo 16 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy so 4 kusmi hasičskej techniky a 4 členovia DHZO Ivanka pri Dunaji. Následkom požiaru vznikla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 150 000 EUR. Príčina požiaru je v štádiu zisťovania.

Zdroj: HaZZ